MediCenter - Medical Health Template

Home | Contact | Route

HRSI en Duurzaamheid

  • In onze bedrijfsvoering staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Op velerlei manieren proberen wij al onze handelingen zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Echter, duurzaam werken vergt ook energie, maar dan wel die van de menselijke inspanning! Duurzaam ondernemen vraagt om principes. Alleen maar gaan voor het goedkoopste, is niet duurzaam!

   Het voorraadbeheer zijn we anders gaan doen. Bestellen van onderdelen gebeurd nog maar 1 x per week. Dit vraagt om dicipline, want zonder voorraad zitten is uit den boze. Te veel voorraad kost te veel geld. Door een juiste registratie en ervaring, is het mogelijk om de juiste aantallen te bestellen. Daarnaast wordt er gekeken welke pakketdiensten onze leveranciers gebruiken. Deze stemmen we op elkaar af, dan kan alles met één dienst gebracht worden. 

   Een motorvoertuig verplaatsen kost energie, maar onze service dwingt ons van A naar B te gaan. We doen dit wel bewust. Houden ons aan de maximale snelheid, plegen regelmatig onderhoud, letten op de juiste bandenspanning, en tanken indien mogelijk brandstoffen die zo 'groen' mogelijk zijn. Regelmatige trainingen in de rijvaardigheid maken dit plaatje compleet.

   Accu's van ons gereedschap laden we op via zonne-ernergie. Door het aanschaffen van een extra accu is het mogelijk om altijd voldoende capaciteit te hebben. Het gereedschap wat gebruik maak van 220 volt draait alleen als het echt nodig is.