MediCenter - Medical Health Template

Home | Contact | Route

Over ons

  • De onderneming is gestart in 2008. Henk, die de jaren daarvoor zelf als internationaalchauffeur van wissellaadbakken bij van der Wal transport in Utrecht werkzaam was, kwam onderweg regelmatig voor een voldongen feit te staan. Volle bakken waren afgezet, maar de lege die moesten worden opgezet vertoonden diverse tekortkomingen, dat deze eigenlijk eerst langs een servicepunt moesten, alvorens deze weer beladen konden worden.

   Vaak was hiervoor geen tijd, of het servicepunt lag te ver uit de geplande route. Dit moest in zijn ogen anders en na overleg met zijn werkgever ,startte hij een mobiele reparatieservice op. HRSI was een feit en bleek al snel een succes. Andere transportbedrijven die ook met wissellaadbakken rijden zagen dat van der Wal transport het reparatieprobleem onderweg onder controle kreeg en klopten ook aan bij HRSI. Al snel moest de in eerste instantie bedachte constructie, deels chauffeur en deel reparateur, worden veranderd in volledig reparateur.

   De gedrevenheid in, en de passie voor het werk gaf naar blijkt , een positieve uitstraling. Het motto `Denken in oplossingen!` werd ook in andere sectoren gezien en gehoord. HRSI werd gevraagd om personeelsdiensten te verzorgen voor terminaltrekkers. Dit specialistisch werk is moeilijk in te vullen tijdens vakantie en/of ziekte van de vaste medewerkers. HRSI kreeg het voor elkaar om een poule van specialisten samen te stellen en zo ook hier, een probleem voor bedrijven op te lossen. Het onderdeel nam al snel een belangrijke plaats in binnen HRSI.

   In 2014 kwam de vraag of het mogelijk was wissellaadbakken jaarlijks te keuren op veiligheid. Er werden wat ideeën op papier gezet, informatie ingewonnen en het opgegooide balletje veranderde al snel in sneeuwbal met het nodige effect. Toen alles steeds meer vorm kreeg moesten we een drastisch besluit nemen: gaat HRSI dit doen, of brengen we dit onder in een aparte onderneming. Het gevolg was dat het reeds bestaande HRSI verder ging als HRSI reparatie & onderhoud en zich alleen meer richtte op dat gene waar het ooit mee begonnen was. Daarnaast ontstond HRSI detachering & service voor het invullen van personeelsdiensten en HRSI keuren & certificeren voor keuren van wissellaadbakken. De 3 bedrijven gingen draaien onder HRSI denken in oplossingen.

   Eind 2017 breidde Anne-Marie, die ondertussen de scepter zwaaide binnen HRSI detachering & service het besluit om zich ook te richtten op de gezondheidszorg. Gezien haar achtergrond was dit niet zo heel vreemd. Vanaf dat moment levert het bedrijf ook personeelsdiensten aan huisartsen voor de invulling van POH-ers, assistenten en verpleegkundige.