MediCenter - Medical Health Template

Home | Contact | Route

Referentie  •  
   Van der Wal int. transport BV, is een internationaal opererend transportbedrijf. Met een bestand van 1000 wissellaadbakken, die tot ver buiten de EU grenzen lange tijd onderweg zijn, mogen wij hier regelmatig onderhoud aan plegen. Daarnaast doen zij met regelmaat een beroep op ons om een dienst op een terminaltrekker in te vullen.

   Vos Logistics. Eén van europa's grootste transporteurs, met vele vestigingen. Voor de vestiging Breukelen (NL), welke meer dan 1000 wissellaadbakken beheert binnen de BeNeLux en Duitsland, mogen wij regelmatig onderhoud uitvoeren.

   Greif mag zich rekenen tot één van 's werelds grootste fabrikanten van verpackingsmaterialen. Op de vestiging in Europoort (RT) zijn wij met regelmaat aanwezig om van allerlei soorten klein onderhoud te doen. Dit is voortgekomen uit het feit dat andere opdrachtgevers hier veel wissellaadbakken hebben staan.

   Pack2Pack, zijn ware meesters in het produceren van blikverpakkingen. Doordat er op hun terrein regelmatig reparaties aan wissellaadbakken van hun vervoerders werd uitgevoerd, ging het spreekwoordelijk lampje branden. Zij vroegen HRSI of het mogelijk was om de snelloopdeuren eens onderhanden te nemen. Deze zijn ook van pcv-doek gemaakt, dus geen probleem!

   big_Logo_Bos_Dynamics_vierkant_kleur.jpg

   Bos Dynamics is een gedreven transportbedrijf uit Barneveld. Het bedrijf richt zich specifiek op het vervoer van bouwmaterialen, rollen papier en distributie van winkelinrichtingen. Het lossen van winkelinrichtingen en kassasystemen gebeurd op de vreemdste tijden en plaatsen. Vaak verlangt de opdrachtgever dat er een losassistent aanwezig is om zo schade aan deze producten te voorkomen. Door een strakke tijdsplanning is schade aan zoiets echt uit den boze. Indien er in zuid-west Nederland zo'n assistent nodig is doen ze een beroep op HRSI.