HRSI
Detachering & Service

Wat doen wij

Eind 2017 breidde Anne-Marie, die ondertussen de scepter zwaaide binnen HRSI Detachering & Service, het bedrijf verder uit. Na jaren in de gezondheidszorg te hebben gewerkt als verpleegkundige, doktersassistente en praktijkondersteuner besloot Anne-Marie in te springen op de steeds grotere wordende vraag naar personeelsdiensten in de gezondheidszorg.

Zij biedt, sinds die tijd, haar diensten aan bij onder andere huisartsen die tijdelijk een assistent en/of praktijkondersteuner nodig hebben. Dit kan voor een korte, maar indien nodig ook voor een langere periode. Door regelmatig (na)scholingen te volgen, het constant onderhouden van nieuwe vaardigheden en het bijhouden van vakliteratuur blijft zij up-to-date in de steeds sneller veranderende gezondheidszorg en kan zo haar expertise ter beschikking stellen aan huisartsen en/of ziekenhuizen.

HRSI Detachering & Service levert naast personeelsdiensten in de gezondheidszorg ook personeelsdiensten voor terminaltrekkers. Uw bedrijf heeft voor het verplaatsen van opleggers en/of wissellaadbakken een terminaltrekker/bodycarriër aangeschaft. Eén of meerdere van uw personeelsleden is/zijn opgeleid om dit voertuig te besturen. Echter, het besturen hiervan is een specialisme en niet iedereen kan zomaar als bestuurder worden aangewezen. Zo kan het zijn dat U tijdens vakantie en/of ziekte te maken krijgt met onderbezetting van deze specialisten. HRSI Detachering & Service biedt hier een oplossing voor. Een poule van ervaren terminaltrekkerbestuurders staan altijd paraat om een dienst voor U in te vullen. Zij kunnen werken met vele soorten materiaal en beheren meerdere talen in woord en geschrift, zodat samenwerken met alle soorten personeel tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk weten wij graag tijdig wanneer U ons nodig heeft, maar aanspraak maken op onze diensten op het laatste moment, is voor ons geen probleem.

Ook is het bedrijf sinds kort uitgebreid met een eigen heftruck en rangeerauto. Deze kunnen ter plekke worden ingezet voor de klant, zodat uw bedrijf nooit stil staat! Naast het voertuig zelf kunnen we ook de nodige specialisten, met de benodigde papieren, leveren.

Alle specialisten die worden ingezet voor uw bedrijf beschikken over een VCA-certificaat, heftruckcertificaat en rijbewijs. Ook volgen ze regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de sector.

Referenties