HRSI 
Keuren &
Certificeren

Wat doen wij

In 2014 kwam de vraag of het mogelijk was wissellaadbakken jaarlijks te keuren op veiligheid. Er werden wat ideeën op papier gezet, informatie ingewonnen en het opgegooide balletje veranderde al snel in een sneeuwbal. HRSI Keuren & Certificeren was geboren.

Wij keuren elke twee jaar uw wissellaadbakken en trailers en voorzien deze van een bijbehorend keurmerk.  Dit doen we aan de hand van een checklist. Hierbij letten we op de opbouw, de steunpoten en de vloer. Mochten er gebreken zijn, dan kunnen de wissellaadbakken en trailers doorgestuurd worden naar HRSI Reparatie en Onderhoud, waar ze worden gerepareerd en hierna voorzien van een keurmerk. Ook kunt u ervoor kiezen de bakken zelf te (laten) repareren.

Als u zelf een geschikte locatie en personeel heeft, kunt u ook zelf de bakken keuren, waarna het keurmerk wordt toegekend. Na de nodige instructie en begeleiding gaan uw medewerker(s) zelf aan de slag met het keuren. Aan de hand van de door ons verstrekte checklist, controleren en keuren ze de bakken. Uiteraard houden wij zelf de eindregie in handen en zullen met regelmaat uw bedrijf bezoeken en uw personeel ondersteunen en bijstaan.


Ook bij HRSI Keuren & Certificeren vinden we duurzaamheid belangrijk. Zo gebruiken we sinds augustus 2020 geen papier meer bij het keuren van uw wissellaadbakken, maar wordt het keuringsformulier digitaal ingevuld en direct naar ons verzonden. Dit scheelt niet alleen papier maar verminderd ook onze transportbewegingen. Tevens kunnen wij op deze manier sneller anticiperen mochten er fouten worden gemaakt tijdens het keuringsproces.

Referenties


 
Door het keurmerk kunnen we in één oog opslag zien of een wissellaadbak gekeurd is. Zo weten we dat we veilig kunnen werken. Dit geeft zowel ons als chauffeurs en de klant, een veilig gevoel.
- Chauffeur -